... lienee auki!

Jos meinaan viimeaikaista menestystä on uskominen. Tiukuhan voitti rotunsa Liettuassa edellisessä näyttelyssään viime joulukuussa, ja viime lauantaina se sai SERTin länsigöötanmaanpystykorvien erikoisnäyttelyssä Teivossa. Edellisestä kotimaan SERTistä onkin kulunut jo reilusti yli neljä vuotta, joten laitettakoon tähän nyt oikein monta silhuettikuvaa Tiukusesta.


Tiuku ilmoitettiin erkkariin sillä ehdolla, että Maija (Maiskis-kennelin täti) esittää sen. Tiuku jumaloi Maijaa ja kuten näkyy, Maijallakin on ihan kivaa sen kanssa kehässä. Myös Kasvattaja-Marjan antamat herkkunamit voivat vaikuttaa osaltaan Tiukun viihtyvyyteen tuossa pöydällä.

820521.jpg

Tarina etenee pidemmittä puheitta loppuhuipennukseen eli Tiukun sivukuvaan palkintoruusukkeiden kera.
Hienot on ja niin isot! Huh huh, pitänee hankkia isompi palkintokaappi... ;-)

820520.jpg

Ja tilanteen ainutlaatuisuuden vuoksi vielä kerran Tiuku sivulta kaikkien palkintojen kanssa. Huomatkaa erityisesti mitali kaulassa.

 
820516.jpg

Meidän piti lähteä kotiin heti kun AVO-narttujen kehä on päättynyt - mullahan oli myös Tuomas mukana - mutta menestys velvoittaa ja jäimme kasvattajakehään asti.
Siitä lisää Nallenevan blogissa.

Kuvassa vasemmalta Marja (Nallenevan täti) ja Doo, Maija ja Tikellys, Susanna (Kuukiven täti) ja Onnin äiti Sissi sekä Kirsi (Bodeneisin täti) esittämässä Tiukun sisko Pörröä.

820519.jpg

Lopuksi vielä Tiukun arvostelu, tuomarina Marianne Baden Tanskasta:

Very feminine. 5 y old. Good proportions. Lovely head & expression. Good skull well set ears. Good shape of eyes. Correct bite. Good neck & topline. Good chest & body. Well angulated. Moves well from side and front, sufficient rear. Good coat.  Showed very well.

(ERI AVO-2 PN-5 SERT - menikö nämä nyt oikein...)

Kiitos Maija kun esitit Tiukun!!!

Juu ja Uma toi Tuomakselle lahjaksi kyltin autoon, että osaisivat kunnioittaa läsnäoloaan liikenteessä. Kyltin mukana tuli myös ihana uniikkisopuli, mutta hän oli vielä liian ujo kuvattavaksi. Ehkä myöhemmin kun on kotiutunut.

Kiitos Uma hienosta kyltistä!

820522.jpg

Ja Tuirelle kiitos kun kaitsit Tuomasta - Hyvä Äitihän oli unohtanut varavaipat kotiin joten Tuire sai lapsen huostaansa kun äiti lähti Soppeenmäkeen ostokselle :-).
Myös näyttelyn purkutöihin
osallistuminen onnistui vain koska Tuire kaitsi Tuomasta.