Tuomas on osoittautunut varsinaiseksi hevosmieheksi. Inan alle kolmikuisena hän tapasi siskoni hevosen Taru-Hipun. Ensin isoa otusta vähän ihmeteltiin mutta sitten sen kanssa tultiin jo hyvin juttuun. Kummitätin sylistä käsin Taruun oli turvallista tutustua.

1268285.jpg

Raveissa Tumppi kävi ekan kerran paria päivää vaille kuusiviikkoisena. Sittemmin raveissa on tullut käytyä useamminkin, eikä vähiten sen vuoksi, että siellä tapaa sitä toista kummitätiä, jolla onkin Teivossa koko tallillinen hevosia!

Ravit taitavatkin olla hevosmiehemme mieleen. Kun telkkarissa alkaa raviohjelma, Tumppelström jättää leikit sikseen ja säntää seuraamaan lähtöjä.

Prix d'Amerique kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan hevosmiehen ohjelmaan. Jos ei paikan päälle pääse Ranskaan, niin sitten ainakin telkkarista. Ensin Tuomas seurasi lähtöä varsin maltillisesti...

1268283.jpg

... mutta sitten kun jännitys tiheni piti kisaa päästä seuraamaan vähän lähempää.

1268282.jpg

Siitä sitten tulikin tapa, että raveja seurataan lähietäisyydeltä, kuten viime lauantain V75-lähetystä.

1268276.jpg

Iltaisin kun laitan lintuja nukkumaan Pumppi sitten hoitaa tyttöjen hevosen yöpuulle. Jokainen kunnon hevosmies tietää tarkistaa, ettei jaloissa ole mitään muutoksia. Tuomaksen mielestä myös jalustimet on tärkeää tarkistaa ja samalla kysyä hevoselta vähän kuulumisia.

1268281.jpg

Kuka tietää, mikä hevosmies tästä ukosta vielä kehkeytyy! (äitinsä ei ainakaan panisi yhtään pahakseen... :-) )