12. päivä kuluvaa kuuta arvon hra Tumppelström saavutti yhden vuoden iän. Sentään eka kerta, kun Ukkelin ikää voi laskea vuosissa, joten tapausta juhlistettiin asiaan kuuluvin menoin viikko ennen varsinaista syntymäpäivää. Tuolloin Tumppi oli matkoilla - kuin ainakin merkkihenkilöt ikään!

Juhlakansaa saapui läheltä ja kaukaa, ja tässä ollaan päästy jo synttärikakun pariin. (kakku muuten maistuu huomattavasti paremmalta kuin näyttää ;-) )

1478233.jpg

Lahjat olivat tietenkin juhlien kohokohta - ainakin tulkittuna juhkaväen innosta päästä availemaan niitä. Tumppi itse suhtautui lahjoihin hieman maltillisemmin. Kun vain tietäisi mistä aloittaisi...

1478189.jpg

Sisarten ja serkkujen suosiollisella avustuksella Tuomas sai paketit auki ja pääsi tutustumaan uusiin leluihinsa. Kaiken kaikkiaan lahjat olivat kovasti päivänsankarin mieleen. (näin jälkikäteen voidaan kertoa, että ovat ahkerassa käytössä.)

1478238.jpg'

Juhlat on juhlittu, ja nyt on aika näyttää, mihin mies pystyy! Tuomaan lempipuuhia on tuolien kuljettelu ympäriinsä. Samalla tulee treenattua kahdella jalalla liikkumistakin. Tuoleja löytyy nykyään milloin mistäkin... :-)

1478236.jpg

Sellaiset pikakuulumiset Tumpin yksivuotisjuhlista, koiratanssin SM-kisat on kai sitten seuraavana vuorossa. Kunhan vaan löytyy taas pikkasen aikaa...