Onnin tassupatti leikattiin eilen. Patti ole vajaassa viikossa kasvanut jo puolitoistakertaiseksi, joten leikkaus tuli ihan tarpeen. Patti oli siisti, noin sentin halkaisijaltaan, ja se irtosi eläinlääkärin mukaan helposti. Haava on vähän pahassa paikassa, juuri uloimman ja isoimman polkuanturan välissä, mutta ainakin tänään haava on vielä tosi siisti ja kuiva. Patille suoritettiin ruumiinavaus, ja ihan silkkaa sidekudosta se näytti olevan. Niin kuin tiiviisti pakattua ihoa.

Kotiin poika tuli unten mailla, mutta ilmeisesti naiskoirien hellä huolenpito herätti sen melko pian kotiutumisen jälkeen. Etsin varastosta sopivaa kauluria, mutten löytänyt kumpaakaan (isompi Miinan vanha ja pienempi Onnin ja Tiukun vanha), joten ajelin hakemaan uuden. Otin reilumpaa kokoa, sillä Onnilla on muistaakseni varsin ulottuvainen kieli: kastroinnin jälkeen se kummasti yletti nuolemaan haavaa kaulurista huolimatta.

Kuvassa Onni on vielä melko uninen, pian kuvan jälkeen ukko heräsi ynisemään krapuloissaan. Liekö salama sitten herättänyt... ;-)

64534.jpg

Sitten lenkkejä varten ostin Prismasta kurarukkaset. Tassuhan ei saa kastua. Onni eläytyy todella hyvin rukkasensa nimeen, ja ensiaskelet Rukka-kurarukkasissa olivat tuskan täyttämät. Ei mitenkään voinut kävellä, piti ojennella tassua suorana taakse ja sitten taas potkia ja kieputella selällään. Varmaan ihan tuskasta kiiltelevät silmäsäkin..... (huono kuvaaja ei ainakaan voi olla syy moiseen kiiltelyyn ;-) )

64535.jpg

Tänään ulkoilu on sujunut jo mallikkaammin, Onni ei pahemmin rukkasta vieroksu. Sisätiloissa ei näköjään haluta pitää tassusidettä, vaan se riisutaan kuin sukka -  kerta kerran jälkeen sohvalle. Sovitaan sitten niin, että side on vain ulkona! Haava kun kerran kestää olla ilman suojaa. Sidettä tosin varmaan pitäisi pitää, ettei tassu olisi niin liikkuvainen, mutta toistaiseksi Onni lepää huomattavasti rauhallisemmin kun sidettä ei ole = tassu ei ole liikkeessä.

Pidetään peukkuja että jatko sujuu yhtä hienosti!