Hypättiin tässä Tuomaksen ja koirien kanssa perjantaina ooppeliin ja ajeltiin Vihtiin Umaa ja hänen suurperhettään katsomaan. Voi kyllä sitten unohtui maalliset murheet pieniä paimenia katsellessa!

Tällaisen lauman on Jännä-rouva tällä kertaa kasvattanut.

1051383.jpg

Niin että voi kauhistus sentään kyllä oli pidellessä ettei joku niistä vahingossakaan ajatunut ooppelin takaluukkuun Miinan, Onnin ja Tiukun matkaseuraksi.

Ymmärtänette paremmin kun vielä katsotte lähikuvan:

1051404.jpg

Mutta meillä oli kyllä oikein syykin lähteä pentuja katsomaan (siis joku muukin kuin se että pennut ovat niin ihania että kyllähän niitä ajelee katsomaan pidemmänkin matkan!). Pikku-Ulla muuttaa piakkoin Yhdysvaltojen Montanaan, mistä hän on varannut itselleen kodin. Ulla tahtoi tuliaisiksi myös joulumieltä sopivassa seurassa, ja siihen tarvittiin meidän Tumppelström. Saatiin me oikein joulukorttikuvatkin mutta niitä ei voi vielä julkaista - jouluksi vasta - tässä kuitenkin kuva missä tähdet sopivat ilmeistä päätellen jekkuja kuvaajaa ja kuvausjärjestäjää varten. Ainakin jotain kivaa  ja salaista näyttää jaetun kahden vauvan kesken.

1051400.jpg

Virallisen osion jälkeen Tuomas tutustui myös muihin pentuihin. Tässä pentu kyselee kuulumisia...

1051396.jpg

...taka-ajatuksena ilmeisesti Tumpin pikkasen kiva tutti!

1051386.jpg

Tumppi suhtautui pentuihin terveen varauksellisesti, äiti Jännään sen sijaan otettiin kunnon kontakti eikä se näyttänyt Jännää haittaavan. Päinvastoin, äidillisellä antaumuksella hän heittäytyi Tumpille mallikoiraksi - liekö unohtanut että Tuomas tuntee jo (aikuiset) göötit. :-)

1051409.jpg

Kotiin palattiin hyvillä mielin. Illalla Tuomas kertoi iskälle päivän tapahtumat, minä olin hyvän ystäväni kanssa teatterissa katsomassa yhteisen tuttumme ja takavuosien ystävämme kirjoittamaa näytelmää Fundamentalisti. Suosittelen.