Tänään oltiin sitten telkkutähtiä. Tamperelainen TV-kanava Diggari (niin ainakin kuulin, joka tapauksessa se vanha TV Tampere) tuli LeVeKin kentälle kuvaamaan meidän koiratanssitouhua. Haastattelivat minua ja Kellomäen Minnaa, joka tuli paikalle edustamaan koiratanssissa hiukka pidemmälle ehtineitä, Minnahan toimii myös tuomarina.

Meni joo ihan kivasti, Minna tanssitti Miinaa (joka oli haastattelussa mulla kainalossa ja läpsi mikrofonia tassullaan ja taisi sitä nuolaistakin), minä pyörähtelin - siis yritin kovasti! - Onnin kanssa ja Salla oli paikalla Lilan kanssa.

Onnin kanssa meni pikkasen taas poskelleen, koska sitä siltaa kentän vieressä pitää kytätä - sieltähän voi koska vain tulla taas hevosia! Toisaalta namit, jotka putosivat portin juureen, kiinnostivat myös selvästi enemmän kuin tanssi. Osin Onni kokosi kuitenkin itsensä ja tanssi hienosti, mutta taisi mennä suurimmaksi osaksi löpinäksi meidän touhu. :-)

Autossa odotellut (=haukkunut) Tiukunen olikin meistä ainoa, joka ei kastunut: kuvausten päätteeksi saimme niskaamme mahtavan kaatosateen!

Filmatisointi esitetään myöhemmin syksyllä.

Ja tässä vielä muutama kuva tapahtuneesta.

Tässä Minnaa haastatellaan. Huomatkaa todella hienot puitteet - meikäläinen sentään istui Miinan kanssa tuossa ylärappusella...

113027.jpg

Tässä Onni tanssahtelee tyylikkään daaminsa kanssa... (huomatkaa daamin irtopää, joka näyttää juuri putoavan paikoiltaan!) Kuvan otti Salla.

113028.jpg

Ja tässä päivän ehdottomasti suloisin tanssijatar vuoroaan odottamassa: Lila!

113030.jpg