1209734.jpg

Säännöt:"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland.Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.Beware you may get the avard several times.

Käännös:Jaa palkinto eteenpäin 10:lle henkilölle,joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnellisiksi.Ilmoita palkinnosta heille kommentilla,jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin.Varaudu siihen,että voit saada palkinnon useita kertoja.

Ok, nämä ei nyt sitten ole missään tärkeys- tai paremmuusjärjestyksessä:

Nallenevan blogi, sillä Nallenevalla on meitin juuret. Lähinnä nyt siis Onnin jaTiukun, mutta se on jo vallan pätevä syy vierailla Nallenevan blogissa aina kun vaan ehtii. Eikä siis titenkään vähiten myös siksi, että Nallenevan täti osaa kirjoittaa hulvattoman hauskasti, ja blogissa on myös todella kiva kuvitus!

Kootit koulussa on Nallenevan tädin vuodatus eläinkoulutuksen haasteista. Ehdottomasti palkinnon arvoinen!

Umanomat jöötit, sillä Umalla asuu yksi ihanimmista tuntemistani gööteistä, Rölli nimeltään. Umalla myös tapahtuu,viime aikoina on ollut hauskaa seurata pentujen kasvua erityisesti.

Pikkis eli Ihahhurhat Lapinlahdella on ollut varsinkin viime päivien ehdoton must. Tiukun siskontyttären kotiin on nimittäin tullut juuri uusi vauva. Ennestään perheeseen kuului jo Oiva-poika, joka on vienyt sydämeni kahdeksankuisena pikkuvesselinä jo. Romppanen kuuluu samaan koirakategoriaan kuin meidän Miina, joten Romuluksenkin edesottamuksia seuraillaan silmä kovana.

Kuukiven täti päivittelee blogiaan melkein yhtä tiheään kuin minä ;-). Mutta Kuukivellä asuvat sekä Onnin äiti että Tiukun sisko, joten kuuluvat meidän topteniin ehdottomasti.

Jutan kirppusirkuksessa voi seurailla Onnin poikaystävän Hipan touhuja ja Vapun kasvamista hienoksi sakemannitytöksi, kilpakenttien kauhuksi (vaviskaa kilpakumppanit!). Hipalla on aina paikka sydämissämme. <3

Pipsa, Elsa ja Lefa kuuluvat myös suosikkeihimme, ehdottomasti. Omistajansa sattuu olemaan Tumppelströmin kummitäti, ja jos muuten ei yhteyksiä tule pidettyä niin blogissa voi käydä katsastamassa pikaisimmat! :-)

Ransun blogi on nasta, siellä on myös ihana kuvitus ja viime aikoina pennunodotusta...

Viimeiset kaksi palkintoa jaetaan kaikkien niiden kesken, joiden blogeissa käyn satunnaisesti joko katsomassa koiria tai neuleohjeita tai muuten vaan piristäytymässä valokuvilla. Mainittakoon nimiltä tässä yhteydessä myös blogipohjia laativat Tuuliviiri, Tiia ja Piristyruiske, joiden blogeissa käyn vähän väliä katsomassa mitä sitten seuraavaksi laittaisin...