Lupasivat telkkarissa että tänään olisi ollut viimeinen kesäpäivä.Siis sellainen helteinen ja kuuma. Wanha Koiranen eli Miina odottelee ilmojen viilenemistä vähintään yhtä innoissaan kuin minä, alkavat helteet käydä hälle taakaksi. Teimme telkkarissa julistetun viimeisen kesäpäivän kunniaksi uimaretken - oli kesäpäivä sitten viimeinen tai ei.

Ensin kävimme kesäkahvilassa kohottamassa kahvikupit ystäväni syntymäpäivän kunniaksi. Sitten menimme uimaan.

Pommi Koiranen eli Onni ja Kirppu Koiranen eli Tiuku uivat mielellään. Onni noutaa vedestä myös keppiä, mutta Tiuku ui vain jos seison itsekin vedessä ja se voi kiertää minua uimalla.

Tiukun tyylinäyte. Huomatkaa kontakti joka säilyy myös uidessa. Minkä lahjakkuuden Suomen tokopiirit ovatkaan tässä koirassa menettäneet... ;-)

826369.jpg

Onni, tällä kertaa ohittamassa minua ilman keppiä. Koska sellaista ei ollut heitetty, ei sellaista voinut noutaa. Vaikka keppejä lillui vedessä useampikin. Mutta kun sitä ei ollut heitetty. Onnin sääntö.

826366.jpg

Miina ei pahemmin ui, sitäpaitsi täytyyhän jonkun vahtia lastenvaunuja!
Wanha Koirasella on silmät selässäkin, ja ne eivät ole yhtä sokeutuneet kuin nämä pärstäpuolen napit. Todistettu on useassa naminjakotilaisuudesssa...

826361.jpg

Mutta saa sen suostuteltua veteenkin - tällä kertaa kuivatulla naudanmahalla (jota Tiukukin havittelee - ja sai!)...

826359.jpg

Tässä uimakaverimme tänään. Hirmu rohkeita olivat, eivätkä kaikonneet vaikka Onni ja Tiuku kuinka yrittivät. Edellinen haukkumalla ja jälkimmäinen uimalla kiinni.

826370.jpg

Uinnin jälkeen matka jatkui... Tässä uljas joukkomme.

826356.jpg

Sillalla pysähdyimme katsomaan Miinan telkkaria. Pääosassa tänään Sini Sorsa ystävineen (näkyvät vedessä kun tarkkaan katsoo).

826360.jpg

Tässä kohdassa pysähdytään aina - monivuotinen perinne jo. Miinan katsellessa telkkaria Onni hoiti velvollisuuttaan kuivata uinnista kastuneita kumppaneitaan. Tässä Miinaa (koska Tiukukin katseli telkkaria)...

826363.jpg

... ja tässä Tiukua, joka kyllästyi Sorsan ohjelmaan. Tiuku tykkää Vesi Rotan ohjelmasta enemmän, jopa Ahvenen Poikasten show on mielestään vetävämpi. Sini Sorsa toimittanee ohjelmaa enemmän seniorikansalaisten makuun...

826364.jpg

Kivaa oli, ja huomenna mennään varmaan taas - oli kesä tai ei!
(eilenkin oltiin ja melkein kaikkina päivinä sitä ennen.)