Elo alkaa palailla entiselleen Onnin maassa. Ihmiset tulivat reissustaan toissayönä, ja koirat palasivat eilen pitkin päivää. On se onnellista taas kun kaikki on paikalla! :-)

Miina oli Saarikylissä tallikoirana. Se oli kauhean tärkeänä valvonut, että karsinat siivotaan kunnolla ja lattiatkin lakaistaan viimeisen päälle. Onni ilahdutti veljeni perhettä, ja oli ollut ihmeellisen hiljaa koko viikon. Hivuttautunut röyhkeästi sohvalle veljeni viereen, vaikka sohvalle meno oli ankarasti kielletty. Mutta kais tiedätte, ensin yksi tassu, sitten toinen ja hups vaan otetaan makoisat nokkaunet sohvalla. Tiuku oli Säkylässä sukuloimassa. Perhetapaamisesta on suloisia kuvia Marjan blogissa, käykääs katsomassa! Niille, jotka eivät siellä ole vielä käyneet: osoite on http://nallenevan.vuodatus.net .

Kiitos kaikille koirieni hyvästä hoidosta!

Reissu meni hyvin, suomalaiset sikailivat, mutta kyllä ne osasivat toisetkin... Kiekko oli kummallista uudesta tuomarien nollatoleranssista johtuen, ja Suomi-Tsekki -pelissä meinasi hermo mennä kun puolustajat eivät saaneet alkupelistä puolustaa lainkaan. Vaan jos linjaksi on päätetty tämä niin minkäs teet - ei vain ole kauhean näyttävää kiekkoilua kun pilli soi minuutin välein. Mutta ei täällä Onnin maassa valiteta, hauskaa oli!

Tänään alkoi arkinen aherrus, vähän siivousta ja sen sellaista puitteiden ylläpitoa, kun pesukone on lopettanut lähdetää koirien kanssa kaupungille tutustumaan Tiukun huomiseen koepaikkaan. Meidänhän on pitänyt mennä sinne jo monta kertaa, mutta kyllähän tänäänkin vielä ehtii!