Maanantaina saimme vieraita pääkaupunkiseudulta, kun Maija kurvasi pihaan golfillansa kyydissään Viivi-Idoli ja pentunsa Viva. Kelpiesuosikkini Vimma oli jätetty varmuuden vuoksi Kauniaisiin, sillä onhan viisaampaa pelata varman päälle kuin paikkailla sitten Tuomasta ja Vimmaa... Kuvassa tytär ja sen äiti.

1837773.jpg

Viva on kerrassaan hurmaava gööttituttavuus: kaunis, itsevarma, tarpeen tullen rauhallinen, fiksu. Ihana! Mutta mitä muutakaan voisi Viivistä syntyä, Viivi kun on itsekin yksi älykkäinpiä koiria joita olen tavannut. Siksi kai se onkin Tiukun idoli. :-)

Maija on aina yhtä energinen, ja tällä kertaa koirat pääsivät pedikyyriin. Vuorossa Tikkelis, jonka mielestä omissa kynsissä ei ollut leikattavaa, muiden vain.

1837769.jpg

Pizza on hyvää kun yksin syö! Tuomas on kova ruokkimaan koiria, ja senpä vuoksi hankin kompostiaitaa keittiön oveksi. Ensin aidan takana kärkkyi Onni, jonka mielestä käytäntö on hirveän epäreilu.

1838199.jpg

Ehkä se vähän lohduttaa kun saa seuraa... Aidan takana väärin ymmärrettyinä vasemmalta oikealle eturivissä Tiuku ja Viva, takana Onni ja Viivi-Idoli.

1837772.jpg

Kiitos käynnistä, Maija ja koirat, tervetuloa uudelleen! :-)