Tiukusen tottelevaisuutta koeteltiin jälleen,tällä kertaa lähdimme treenimielellä Janakkalaan entiselle kotikentälle Marita Packalenin arvosteltavaksi. Kannatti!
Tiukunen mennä nappasi 136 pistettä, mikä tietää niinkin hurjaa kuin kolmostulosta!

Hipheihurraa,  meille se oli työvoitto, sillä Tiuku-polo oli kehässä taas kerran kaikkensa antaneena (tai menettäneenä...), ja siitä sekä kuumuudesta huolimatta sain sen innostumaan tulokseen asti. Vain liikkeestä maahan meno ja este nollille, edellinen koiran haahuilun vuoksi, jälkimmäinen kaiketi väsymyksen vuoksi.
Olen tässä lähdössä Varpaisjärvelle Pohjois-Savoon ja pikkasen kiirettä pitelee, palaan Tikkeliksen kokeeseen myöhemmin.

Kotimatkalla juhlistettiin luonnollisesti Tiukun ensimmäistä punamustakeltaista nauhaa mutta myös entisen treenikaveri Roope-phalenen ekaa ALO-ykköstä sekä bortsukaveri Saran VOI-ykköstä. Onnea heille!

Sanoin Tiukulle tänään ennen lähtöä, että jos nyt ei tule tulosta, lopetamme tokon tältä erää.

Jatkamme harjoittelua! :-)

P.S.Tässä tuloshuuman ohessa Onnin koreografia Laukaan koiratanssikisoihin on hahmottunut, nyt mun pitää itse vielä opetella muistamaan se. Miina on löytänyt musiikin, tänään jo vähän hahmoteltiin siihen sopivia pyörähdyksiä. Meillä vielä hyvin aikaa - kisat 2.9.!