Onni ja Tiuku uhrasivat  mitä ystävällisimmin iltapäivän tieteelle eilen. Uhraus on suunnaton, sillä yleensähän klo 15-20 välisenä aikana nautitaan parin tunnin päiväkävelystä, ruoasta ja leppoisasta köllöttelystä omalla sohvalla tai vaihtoehtoisesti kytätään nautinnollisesti haukahdellen ohikulkijoita.

Ja tuloksiin, jotka kaikkia luonnollisesti kiinnostaa: alla olevat pallosilmät puhtaat J175-mielessä. Kummassakin silmässä pikkuinen samentumapilkku, joka viittaa kaihiin. On siis hyvin mahdollista, että Onni saa vanhetessaan kaihin silmiinsä (niin kuin ehkä useimmat vanhenevat nisäkkäät ylipäätään...).

110808.jpg

Pienemmän kuvan epäilyttävä henkilö sai tyylilleen uskollisena silmiä peilanneen eläinlääkärinkin ihmettelemään: onpas erikoinen tapaus! Tiukusella on alkavaa suhrua toisessa, mutta vain toisessa silmässä. Yleensä kun suhru on molemmissa jos on. Tiukulla nyt on tapana tehdä kaikki vähän toisin. ;-)

39494.jpg

Alla olevan henkilön silmiä ei tarkastettu. Hän vain haluaa henkilökohtaisesti kiittää hoitotätejä Maikku, Marja, Mari ja Susanna, jotka pitivät hänestä hyvän huolen sillä väliä kun äiti oli tarkkihuoneessa tai siirtämässä koiria autosta pois ja autoon sisään. Kuten huomaatte, henkilö yrittää esittää nuorempaa kuin on: valitsi kuvaksi viime kesänä otetun, jossa reilun 3 kk vanhana.

820545.jpg